Home


Sinds januari 2006 is café De Paardenstal gevestigd in Oudenbosch. De Paardenstal is een gezellig café waar iedereen, jong en oud welkom is! Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: Biljart toernooien, Bingo’s, Kaarten, Thema avonden,  Playbackshow en nog veel meer.


De Paardenstal wordt ook door diverse biljart- en dart teams vertegenwoordigd. Onze teams spelen in verschillende klassen mee in competitieverband.


Onze zaal is gevestigd achter het café, deze heeft een eigen entree maar is ook vanuit het café toegankelijk. Voor feesten en partijen is de zaal uitermate geschikt, maar deze wordt ook gebruikt voor andere doeleinden zoals workshops, Linedance, vergaderingen etc.


Via deze website willen we iedereen graag op de hoogte houden van alle activiteiten die worden georganiseerd. Regelmatig zullen de foto’s van activiteiten op de site worden geplaatst.


Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm, welke een rondleiding geeft door het café en de zaal.


Zomers is er een heerlijk terras waar je onder het genot van een kopje koffie of biertje lekker kan genieten van het zonnetje. Ook hebben wij een kleine kaart voor lunches of snacks.


Naast het café is ons pension gelegen, waar kamers beschikbaar zijn voor 1 of meerdere nachten.


Wil je meer informatie over het pension, de mogelijkheden voor feesten en partijen of zou je iets anders in onze zaal willen organiseren neem dan even contact met ons op.


Wij zien je graag terug in de Paardenstal!


Liesbeth en Kees